Om Håndarbejdsskolen

Velkommen til kreativitet på Håndarbejdsskolen

Håndarbejdsskolen er en selvstændig aftenskole i Ringsted med fokus på alle former for håndarbejde.

Håndarbejdsskolen blev grundlagt i 1991 og har siden da arrangeret mange forskellige kurser inden for det kreative område.

Vi tilbyder hold for både almindelig syning af hverdagstøj, børnetøj og festtøj, men også syning af BH'er og undertøj. Der har været kurser i tasker af genbrugsskind og  redesign, og som noget nyt er Patchwork kommet på programmet.

Også andre kreative sysler afholder vi kurser i, der har blandt andet været strikning og strikkemaskinekursus, filtning m.v. 

Stort set alt, hvad der ønskes af relevante kurser prøver vi at finde de rette undervisere til, så vi kan tilbyde nogle spændende kurser.

Alt arbejde med at drive Håndarbejdsskolen udføres på frivillig basis. Derfor er det muligt at holde kursuspriserne på et rimeligt niveau. Kun underviserne er lønnede. 

  • Håndarbejdsskolen sætter stor pris på at kunne udbyde kurser med høj faglighed inden for mode og design.
  • Vi har en fair pris for kurserne, hvor vi samtidig sørger for mindre hold, således at alle kursister får udbytte af undervisningen/kurset.
  • Alle undervisere er uddannede specialister på hver deres område.

Håndarbejdsskolen i Ringsted er medlem af Dansk Oplysningsforbund (DOF)

Har du ønsker eller forslag til kommende kurser i Håndarbejdsskolen, er du velkommen til at kontakte os på e-mail kontor@haandarbejdsskolen.dk

Vi er også på Facebook  


Senest opdateret 16. juni 2021 is

dof